Telefonische bereikbaarheid Pluimveeplanning

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Telefonische bereikbaarheid Pluimveeplanning

19-2-2015: 

Om te zorgen voor een goede doorstroming en u dus efficiënter van dienst  te zijn, kunt u vanaf 1 maart 2015 de afdeling Pluimveeplanning uitsluitend bereiken via het centrale nummer van de GD: 0900-1770. U kiest dan voor optie 4 'Pluimvee'. Indien u een specifiek persoon wilt spreken kunt u vervolgens naar deze persoon op de afdeling vragen. In geval u nog de oude rechtstreekse nummers zou gebruiken, krijgt u een bandje te horen over deze wijziging. Deze wijziging geldt niet voor de dienstdoende pluimveedierenarts, bereikbaar via telefoonnummer 0570-66 04 95 en dienstdoende pluimvee sectiedierenarts, bereikbaar via 0570- 66 06 71, zij blijven bereikbaar op deze rechtstreekse nummers.

Vanuit het buitenland is de GD niet te bereiken via het 0900-nummer, u kunt dan +31 (0) 570 63 33 91 bellen.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.