Afwisselend programma tijdens Oncologisch Treffen 2015

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Afwisselend programma tijdens Oncologisch Treffen 2015

9-2-2015: 

‘Surgical Oncology: The Cutting Edge': dat was het thema van de negende editie van het Oncologisch treffen op 7 en 8 februari. Zo’n 160 deelnemers, met name dierenartsen uit heel Europa met een speciale interesse in de oncologische patiënt, waren samengekomen in Soesterberg om daar twee dagen lang lezingen bij te wonen, ervaringen uit te wisselen en uiteraard gewoon gezellig bij te praten met collega’s. Het was de organisatie wederom gelukt een afwisselend programma samen te stellen met internationale topsprekers. De GD, zeer actief in de pathologische diagnostiek bij gezelschapsdieren, was uiteraard ook vertegenwoordigd. De GD beschikt over een team van negen pathologen die over zeer uitgebreide kennis op het gebied van oncologische, mondholte-, dermato- en maagdarmpathologie beschikken. De GD gaat haar positie als hét expertisecentrum op het gebied van pathologisch onderzoek bij gezelschapsdieren in de toekomst steeds verder uitbouwen. Dit doen wij onder andere door te focussen op de hoogwaardige kwaliteit van de diagnostiek als wel de zeer korte tijd waarop uitslagen teruggekoppeld worden aan onze klanten.

Volgend jaar viert het Oncologisch Treffen haar tiende verjaardag. Uiteraard is de GD er dan weer bij, wij hopen u daar ook te zien!

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.