Voordelig eenmalig tankmelkonderzoek IBR

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Voordelig eenmalig tankmelkonderzoek IBR

22-1-2015: 

Melkveehouders die snel willen weten hoe het zit met IBR op hun bedrijf kunnen tijdelijk extra voordelig éénmalig hun tankmelk laten onderzoek op IBR-antistoffen. Tot en met 15 maart geldt een korting van €10,- en betaalt u éénmalig dus slechts €18,50 (excl. btw en basiskosten). U bestelt het tankmelkonderzoek op IBR eenvoudig via dit formulier. Het monster wordt automatisch genomen via de RMO, dus u hoeft na aanmelden verder niets te doen. Bestel direct

Ook meteen checken hoe het zit met BVD?

Wanneer u het eenmalig tankmelkonderzoek op IBR combineert met een QuickScan BVD betaalt u slechts één keer de basiskosten. Wilt u gebruik maken van deze combinatie? Vraag dan de QuickScan BVD aan en geef tijdens de monstername bij uw dierenarts aan dat u het tankmelkmonster ook wilt laten onderzoeken op IBR. QuickScan aanvragen

rundvee

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.