Fosfor op maat

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Fosfor op maat

6-1-2015: 

Melkkoeien krijgen tegenwoordig minder fosfor binnen. Door de strengere bemestingsnormen nemen de gehaltes in ruwvoer af en ook in krachtvoer zit minder fosfor. Melkveehouders vragen zich geregeld af of actuele gezondheidsproblemen wellicht met een fosfortekort te maken hebben. Is dat zo? En hoe komt u daar achter? En moet u de rantsoensamenstelling niet aanpassen nu er minder fosfor in zit?

Ant Koopmans, onderzoeker rundvee bij Schothorst Feed Research, gaat tijdens het congres Gezonde Melkveehouderij in op de vraag ‘Fosfor op maat, wat is te bereiken via voeding?’. Bezoek haar presentatie of één van de andere 23 sessies! Aanmelden kan hier.  

De GD organiseert het congres Gezonde Melkveehouderij samen met Boerderij op donderdag 15 januari in het stadion van PEC Zwolle. Tijdens het evenement worden ook de Uiergezondheid Awards 2014 uitgereikt. Bekijk hier de genomineerden.

Wat: congres Gezonde Melkveehouderij
Wanneer: 15 januari 2015
Waar: IJsseldeltastadion (PEC Zwolle)
Toegang: 75 euro (deelnemers aan Tankmelk Uiergezondheid of dé Mineralencheck en/of abonnees van Boerderij betalen 50 euro)
Meer informatie & aanmelden: www.gezonde-melkveehouderij.nl

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.