Feiten over BVD Oorbiopten in 2014

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Feiten over BVD Oorbiopten in 2014

20-1-2015: 

Steeds meer veehouders gebruiken BVD Oorbiopten om hun bedrijf vrij te krijgen en te houden van BVD-dragers. Wist u dat in 2014...

… het gebruik van BVD Oorbiopten met 65% is toegenomen;

... 14% van alle inzenders vleesveehouders waren;

… in 1,17% van de monsters het BVD-virus is aangetoond;

... bij de snelste inzending al drie dagen na de geboorte van het kalf bekend was dat het een BVD-drager was;

… slechts 0,67% van de ingezonden monsters niet geschikt was voor het BVD onderzoek, doordat bijvoorbeeld het buisje leeg is ontvangen?

Onderzoek op BVD via oorbiopten is de snelste en meest efficiënte manier om BVD-virusdragers op uw bedrijf op te sporen: u pikt verspreiders van het BVD-virus er direct na de geboorte uit. Bovendien combineert u het nemen van een monster met een handeling die u toch al doet: het oormerken van het kalf. Hebt u al eens gezien hoe eenvoudig het werkt? Bekijk de video hieronder.

Lees meer over BVD Oorbiopten

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.