Geen beperkingen meer voor aanleveren monstermateriaal pluimvee

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Geen beperkingen meer voor aanleveren monstermateriaal pluimvee

5-1-2015: 

Graag maken wij u erop attent dat er geen beperkingen meer gelden voor het aanleveren van monstermateriaal van pluimvee bij de GD. Wel blijven de maatregelen in stand die moeten voorkomen dat het vogelgriepvirus verder verspreid wordt na introductie op een bedrijf. Voor het vervoer geldt dat maximaal één pluimveebedrijf per rit bezocht mag worden, volgens een passend hygiëneprotocol.

Update 22-01-2015: Vanaf 22 januari 2015 zijn, op de ophokplicht na, alle maatregelen tegen vogelgriep ingetrokken. De actuele maatregelen rondom vogelgriep kunt u altijd terugvinden op de website van het Ministerie van Economische Zaken.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.