Online Monitoring Varkens

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Online Monitoring Varkens

18-12-2014: 

Varkensdierenartsen worden medio 2015 gevraagd om mee te werken aan het online invullen van monitoringsgegevens via VeeOnline. Binnenkort ontvangt u daarover meer informatie. De Veekijker op VeeOnline is op dit moment alleen voor varkensdierenartsen.

VeeOnline Veekijker is ontworpen in samenwerking met dierenartsen uit het veld. Via dit systeem kunt u online monitoringsgegevens invoeren waar we als GD vervolgens informatie uit kunnen analyseren. Enerzijds heeft dit voordelen voor de basismonitoring in het algemeen, waarvan een grote taak bij GD ligt, anderzijds heeft het voordelen voor dierenartsen en varkenshouders. Een pilotsessie is hieraan voorafgegaan. De informatie kan ook nuttig zijn om als sector te verklaren dat, ook in tijden van tijdelijke stijgingen, het antibioticumgebruik verantwoord is.

De Veekijker op VeeOnline kan nu al ingevuld worden. U kunt per UBN bijhouden welke klinische verschijnselen u gezien hebt op het bedrijf. Op termijn kan de GD zorgen voor een overzicht per praktijk, regio of UBN.

Bent u benieuwd hoe het eruitziet en wilt u alvast een kijkje nemen? Ga dan naar VeeOnline en selecteer een UBN waarvoor u een melding in zou willen voeren. Ga dan naar ‘Registratie’ en kies voor ‘Veekijker’.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.