Klinische Avonden Paard 2015

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Klinische Avonden Paard 2015

10-12-2014: 

Pavo, Virbac en de GD organiseren in maart 2015 voor de negende keer de Klinische Avonden Paard voor paardendierenartsen. Op het programma staan drie gerenommeerde sprekers: dr. Kees van Maanen, specialist veterinaire microbiologie (GD), dr. Ingrid Vervuert, docent aan de faculteit Diergeneeskunde (Instut für Tierernährung in Leipzig, Duitsland) en dr. Martin Nielsen, assistent-professor equine parasitology (University of Kentucky, VS). Zij geven lezingen over respectievelijk diagnostiek bij infectieuze aandoeningen, optimale voeding voor sportpaarden en praktische richtlijnen voor ontworming.

De nascholingen zijn op twee locaties:
- Dinsdag 3 maart: Gezondheidsdienst voor Dieren in Deventer
- Woensdag 4 maart: Academy Bartels in Hooge Mierde

Uiteraard krijgt u ook gelegenheid om deze locaties te bezichtigen. Aansluitend kunt u genieten van het, inmiddels traditionele, stamppotbuffet. De organisatoren zijn verheugd dat de Groep Geneeskunde Paard de Klinische Avonden Paard ondersteunt.

De kosten voor de klinische avonden zijn € 49,50 p.p. incl. btw. Schrijf u nu digitaal in op www.virbac.nl/inschrijven. Er is accreditatie aangevraagd.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.