Een BVD-drager is als een wroetende mol

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Een BVD-drager is als een wroetende mol

31-12-2014: 

Hij had nieuwe schaatsen nodig, dus ging Gerrit Westerlaken van het bedrijf Peeters-Huijbregts VOF er ook even goed voor zitten. Door op de GD-stand tijdens de RMV in Gorinchem (25 tot en met 27 november) een slagzin af te maken kon hij namelijk een paar professionele klapschaatsen winnen. En hij boekte succes, want zijn inzending werd door de jury verkozen tot beste slagzin. Die luidde: ‘Een BVD-drager is als een wroetende mol; je ziet haar niet, maar ze eist haar tol.’

Te groot

Gerrit is hartstikke blij dat hij deze prijs heeft gewonnen. “Ik schaats regelmatig, maar dat is meestal op de kunstijsbaan, natuurijs hebben we niet zo vaak. Mijn eigen schaatsen heb ik eigenlijk een maat te groot gekocht, dus ik moet steeds twee paar sokken aan.” Omdat hij graag schaatst wilde hij zijn oude schaatsen toch maar gaan inruilen, maar dat hoeft nu niet meer. Hiermee bewijst Gerrit dat een goede aanpak leidt tot resultaat, en dat geldt ook voor de aanpak van BVD.

Dinsdag nam hij de klapschaatsen –in zijn eigen maat 42- in ontvangst van GD-buitendienstmedewerker Theo Scheepens. Samen met de GD-muts, die iedere deelnemer kreeg na het invullen van de slagzin, is hij dus helemaal klaar voor een ijskoude Hollandse winter. Net als zijn lievelingskoe, te zien op de foto.

Vorige maand won de familie ter Weele ook al klapschaatsen nadat ze tijdens de RMV in Hardenberg een slagzin invulden. Lees hier hun verhaal

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.