Congres Gezonde Melkveehouderij op 15 januari

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Congres Gezonde Melkveehouderij op 15 januari

2-12-2014: 

Het congres Gezonde melkveehouderij, dat eind november niet doorging vanwege de vogelgriep, is verplaatst naar 15 januari. Alle bezoekers die zich hadden aangemeld krijgen een nieuwe uitnodiging. Aanmelden is nog steeds mogelijk.

De GD organiseert het congres Gezonde Melkveehouderij samen met vakblad Boerderij. Voor het evenement, dat plaatsvindt in het stadion van PEC Zwolle, is een bijzonder afwisselend en spraakmakend programma opgesteld. Zo zal onder andere Erik Wensink, melkveehouder met twee bedrijven in Duitsland, een presentatie geven. Hij legt uit waarom hij heeft gekozen voor twee koeienrassen, Holsteiners en Fleckvieh-koeien, en wat deze keuze hem oplevert. Daarnaast kunnen bezoekers kiezen uit 24 verschillende interactieve sessies rond de thema’s uiergezondheid, jongveeopfok, gezonde voeding en ruwvoerproductie. Één van de hoogtepunten van de dag is de uitreiking van de Uiergezondheids Awards 2014 aan drie melkveehouders die in het afgelopen jaar een opmerkelijke prestatie hebben neergezet op het gebied van Uiergezondheid. Bekijk hier de genomineerden

Wat: congres Gezonde Melkveehouderij
Wanneer: 15 januari 2015
Waar: IJsseldeltastadion (PEC Zwolle)
Toegang: 75 euro (deelnemers aan Tankmelk Uiergezondheid en/of dé Mineralencheck en/of abonnees van Boerderij betalen 50 euro)
Meer informatie & aanmelden: www.gezonde-melkveehouderij.nl

aanmelden congres

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.