Voortgang project "Paratuberculose in de melkgeitenhouderij"

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Voortgang project "Paratuberculose in de melkgeitenhouderij"

14-11-2014: 

Van 2011 tot 2013 heeft het project ‘Paratuberculose in de melkgeitenhouderij’ bij GD gelopen. In dit project is veel kennis opgedaan van deze aandoening en is met 20 deelnemende geitenhouders een start gemaakt met de beheersing van deze aandoening. Het project is in 2013 onderdeel gaan uitmaken van de publiek-private samenwerking kleine herkauwers (PPS-KH) tussen het ministerie van EZ en van de melkgeitensector, aanvankelijk vanuit het Productschap Zuivel, en waarschijnlijk in de toekomst met het Platform Melkgeitenhouderij. Het project wordt uitgevoerd door de GD, Livestock Research en Centraal Veterinair Instituut van Wageningen UR, en de faculteit Diergeneeskunde.

Klik hier voor de flyer over de voortgang van het project ‘Paratuberculose in de melkgeitenhouderij’

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.