Praktijksymposium Hogere Varkensgezondheid

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Praktijksymposium Hogere Varkensgezondheid

19-11-2014: 

Het Praktijksymposium Hogere Varkensgezondheid staat dit jaar helemaal in het teken van preventie 2.0. Deze negende editie vindt plaats op dinsdag 20 januari 2015. Diverse sprekers vertellen u hoe u kunt voorkomen dat infecties op uw bedrijf binnenkomen en in de toekomst omslaan in ziektes. Daarnaast wordt ook de Innovatieprijs 2015 uitgereikt en is er volop gelegenheid om te netwerken.
De GD is als kennispartner betrokken bij dit symposium dat jaarlijks wordt georganiseerd door Coppens en PIC.

Voorafgaand aan het Praktijksymposium organiseert de GD een workshop voor varkensdierenartsen met als titel ‘Zonder dierenarts geen Preventie 2.0’. Verschillende sprekers gaan in op ontwikkelingen rondom PRRS-onderzoek en de rol van de dierenarts in de PRRS-aanpak op het individuele varkensbedrijf. Daarna volgt een paneldiscussie waaraan ook Eric Douma (voorzitter werkgroep aanpak PRRS Noord-Nederland) deelneemt.

Bekijk hier het programma van de ochtendsessie

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.