Op de hoogste tree voor paratbc!

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Op de hoogste tree voor paratbc!

17-11-2014: 

De GD geeft dinsdag op de Nationale Melkgeitendag de aftrap voor het Paratuberculose Programma Schaap Geit. Het is een vrijwillig programma, bedoeld voor bedrijven met melkgeiten en melkschapen. Het biedt inzicht in de paratbc-situatie op het bedrijf door onderzoek op afweerstoffen in bloed of melk van alle dieren die ouder zijn dan twee jaar. Na het vaststellen van deze bedrijfsstatus (A, B, of C) kan de keuze gemaakt worden om deze status te beheersen of om op te klimmen naar een hogere status en deze tenslotte te bewaken. Met het motto ‘Op de hoogste tree voor paratbc’ willen we duidelijk maken dat beheersen van paratbc mogelijk is. De GD heeft een speciale pagina gemaakt waar u meer informatie over dit programma kunt vinden.

 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.