Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

BVD-drager vangen op RMV

3-11-2014: 

Komt u ook naar de Rundvee- en Mechanisatievakdagen (RMV) in Gorinchem dit najaar? Dan is een bezoekje aan de GD-stand zeker de moeite waard! Onder het motto ‘Gezonde koeien. Meer weerstand.’ staat op onze stand onder andere de infectieziekte BVD in de schijnwerpers. Er zijn diverse deskundigen aanwezig om u onder andere het gemak van BVD Oorbiopten uit te leggen en te demonstreren.
Om extra aandacht te vragen voor de rol die BVD-virusdragers spelen in de verspreiding van het virus, nodigen wij bezoekers graag uit de ‘dragers’ op de stand op te sporen en af te voeren. Lukt het u om de drager te vangen? De Rundvee- en Mechanisatievakdagen vinden plaats van 25 t/m 27 november in evenementenhal Gorinchem. U bent van harte welkom op stand 199!

Ook toe aan een stukje extra weerstand? Print onderstaande bon uit, vul hem in en ontvang op de GD-stand een gratis luxe fleece wintermuts. Als u de slagzin op de bon afmaakt, maakt u bovendien kans op een paar échte Viking-klapschaatsen t.w.v. €480,- .

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.