Weefselfixatie voor histopathologisch onderzoek

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Weefselfixatie voor histopathologisch onderzoek

29-10-2014: 

Wanneer u weefsel wilt insturen naar de GD, wees u zich er dan van bewust dat het fixatieproces van het weefsel grotendeels op uw praktijk plaatsvindt. Dit ƒfixatieproces is een kritische factor bij de uiteindelijke kwaliteit van het histopathologisch onderzoek. Nu de buitenluchttemperatuur in dit jaargetijde weer lager wordt, willen wij u erop attenderen dat het ƒfixatieproces slecht verloopt wanneer de weefsels in de TNT-kast worden geplaatst. Daarom willen wij u vragen om het weefsel zo lang mogelijk bij kamertemperatuur in uw verwarmde praktijkruimte te ƒfixeren, voordat het weefsel in de TNT-kast wordt geplaatst voor transport naar de GD.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.