Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

BVD-drager vangen op de RMV

17-10-2014: 

Komt u ook naar de de Rundvee- en Mechanisatievakdagen in Hardenberg dit najaar? Dan is een bezoekje aan de GD-stand zeker de moeite waard. Onder het motto ‘Gezonde koeien. Meer weerstand.’ staat op de GD-stand onder andere de infectieziekte BVD in de schijnwerpers. Er zijn diverse GD-deskundigen op het gebied van infectieziekten aanwezig om u onder andere het gemak van BVD Oorbiopten uit te leggen en te demonstreren. Om extra aandacht te vragen voor de rol van BVD-virusdragers in de verspreiding van het virus, nodigen wij bezoekers graag uit de ‘dragers’ op onze stand op te sporen en af te voeren. Lukt het u om de drager te vangen? De Rundvee- en Mechanisatievakdagen vinden plaats van 28 t/m 30 oktober in evenementenhal Hardenberg. U bent van harte welkom op stand 537!

Ook toe aan een stukje extra weerstand? Print onderstaande bon uit, vul hem in en ontvang op de GD-stand een gratis luxe fleece wintermuts. Als u de slagzin op de bon afmaakt, maakt u bovendien kans op een paar échte Viking-klapschaatsen t.w.v. €480,- .

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.