Kom naar de GD stand op de LIV Hardenberg!

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Kom naar de GD stand op de LIV Hardenberg!

17-10-2014: 

Komt u ook naar de Landbouwdagen Intensieve Veehouderij op 21, 22 en 23 oktober in Hardenberg? Graag ontmoeten wij u op standnummer 561 om van gedachten te wisselen over actuele zaken betreffende diergezondheid.

Doe op onze stand mee aan de prijsvraag en maak kans op een tablet.

De vakbeurs Landbouwdagen Intensieve Veehouderij (LIV) Hardenberg geldt als hét platform voor ondernemers uit de intensieve veehouderij.

Tijdens de drie beursdagen biedt Evenementenhal Hardenberg deze sector een platform om persoonlijk contact te onderhouden en te leggen. Op een zakelijke en gastvrije wijze zijn inspiratie, contact, innovaties en toekomst sleutelbegrippen die het deelnemen en bezoeken aan deze vakbeurs zinvol maakt.

Lees meer over de LIV op de website van de evenementenhal 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.