Samenwerking PPS en Platform Melkgeitenhouderij

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Samenwerking PPS en Platform Melkgeitenhouderij

23-9-2014: 

De Publiek Private Samenwerking Kleine Herkauwers (PPS-KH), onderdeel Paratuberculose in de melkgeitenhouderij en het Platform Melkgeitenhouderij zijn de samenwerking aangegaan. Hiermee zal de private tak ofwel de sector, tot nu toe ingevuld door het Productschap Zuivel, voortbestaan en daarmee is ook de publiek (Ministerie van Economische Zaken) samenwerking veiliggesteld. Het paratuberculose project vindt doorgang!

In de eerste fase van de PPS heeft het verzamelen en analyseren van voor de sector relevante informatie plaatsgevonden. Hiermee zijn kennisleemtes geduid en kunnen innovaties opgepakt worden die kunnen leiden tot mogelijke strategieën in de beheersing van paratuberculose. Een Nederlandstalige literatuurscan, inclusief een korte samenvatting wordt hierbij beschikbaar gesteld.

Klik hier voor de literatuurscan

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.