Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

BGP digitaal ondertekenen in VeeOnline

25-9-2014: 

Wilt u uw BGP of BBP digitaal ondertekenen binnen VeeOnline, maar krijgt u de melding dat u eerst een UBN moet selecteren? Dan zou het kunnen dat er bij ons meerdere UBN nummers van u bekend zijn. Wilt u één van uw UBN’s selecteren? Ga dan boven in beeld, naast Welkom “gebruikersnaam”, naar het selectievakje en kies daar het betreffende UBN. Ga vervolgens naar Mijn bedrijf > Bedrijfsgezondheidsplan om uw BGP digitaal te ondertekenen. Hetzelfde geldt voor het bedrijfsbehandelplan. Nog iets onduidelijk? Bel dan met onze klantenservice op 0900-1770.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.