Frederik Waldeck nieuwe GD-rundveedierenarts

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Frederik Waldeck nieuwe GD-rundveedierenarts

13-8-2014: 

Rundveedierenarts Frederik Waldeck is per 1 augustus begonnen bij de GD. Hij neemt behoorlijk wat kennis mee op het gebied van BVD. In zijn nieuwe functie houdt hij zich, samen met GD-rundveedierenarts Linda van Duijn, dan ook met name bezig met (de aanpak van) deze infectieziekte. Voorheen was Waldeck werkzaam bij de Universitaire Landbouwhuisdierenpraktijk (ULP), waar hij in 2012 betrokken was bij de actie ‘ULP zonder BVD’. Doel was om bij zoveel mogelijk melkveebedrijven de BVD-situatie in beeld te brengen (GD Herkauwer sprak hem hierover in een interview, zie nummer 72, pagina 12/13, red.). Met zijn expertise aan boord staan we samen nog sterker in de strijd tegen BVD.


Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.