Winnaars BVD-grijpspel bekend!

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Winnaars BVD-grijpspel bekend!

22-7-2014: 

André en Jenneke Schoonman uit Brummen zijn de gelukkige winnaars van het ‘grijpspel’ dat de GD 27 en 28 juni organiseerde op de Nationale Rundvee Manifestatie (NRM) in Zwolle. Onder het motto ‘Lukt het u om de BVD-drager te vangen?’ werden bezoekers op de stand uitgedaagd om met een grijparm een bal met koetje te ‘grijpen’.  “Ik dacht, die drager ga ik even vangen”, aldus André. “We weten uit  ervaring wat een ellende BVD kan veroorzaken op je bedrijf en doen er alles aan om BVD-dragers buiten de deur te houden.” André en Jenneke kregen de prijs, een CowParade Koe en een mooie bos bloemen, uit handen van GD-.buitendienstmedewerker Sietske Zantinge

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.