VVL-status wijzigen

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

VVL-status wijzigen

16-7-2014:  Wilt u uw VVL-status wijzigen? Dan verwijzen wij u graag naar de website van het PVV voor het aanvraagformulier. Let er bij het invullen van het formulier op dat u de bedrijfsgegevens invult zoals deze bekend zijn bij de Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland (RVO). Wijken de gegevens af dan kunnen wij uw aanvraag niet verwerken, waardoor u de kans loopt dat de aanvraag voor statuswijziging vertraging oploopt. Het hebben van de juiste bedrijfsstatus is voor ons vooral aan de orde bij het verwerken van transportaanvragen. Voor een snelle afhandeling is het daarom van belang dat alle gegevens kloppen.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.