Uitbreiding ReactIR met schaap en geit

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Uitbreiding ReactIR met schaap en geit

10-7-2014: 

Zoals u weet en merkt verandert de wereld momenteel snel. Steeds meer toepassingen gaan via de digitale snelweg. De GD speelt hier uiteraard op in. Daarom hebben wij speciaal voor slachthuizen en zelfslachtende slagers ReactIR ontwikkeld, een online applicatie die het gebruik van ons Voice Response Systeem overbodig maakt en waardoor u de telefoon niet meer nodig heeft.

Daarom gaat ReactIR met ingang van 1 januari 2015 Voice Response Systeem vervangen. Dat levert u veel voordeel op. Met ReactIR kunt u namelijk sneller, makkelijk, goedkoper en op elke locatie rund-, schaap- en geitinformatie verkrijgen zoals I&R gegevens, VKI meldingen, blokkades rund, en SKV (witvlees). Lees meer over ReactIR

Nieuw: uitbreiding ReactIR met schaap en geit

ReactIR wordt vanaf 1 augustus 2014 uitgebreid met schaap en geit. Hiermee kunt u I&R gegevens en VKI meldingen opvragen en slachtmeldingen verrichten. De schapen en geiten die door de veehouder al op uw slachthuis zijn aangemeld heeft u makkelijk inzichtelijk en hoeft u niet op niet opnieuw in te voeren. Daarnaast kan aanvullende informatie, zoals het gewicht, worden vastgelegd. Zo voldoet u op een eenvoudige manier aan de eisen van de NVWA door van te voren te controleren op aanwezigheid van geboortemelding en VKI. 

De kosten voor de uitbreiding met schaap en geit zijn € 119,95 per jaar. Vanwege de introductie in de zomer van 2014 geldt dit jaar een actietarief van € 29,95. De kosten voor het ophalen van VKI en I&R meldingen zitten niet in het abonnementstarief.

Meld u aan voor ReactIR en profiteer van de vele voordelen die ReactIR u biedt

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.