Sorteren in nieuwe weergave VeeOnline

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Sorteren in nieuwe weergave VeeOnline

3-7-2014: 

Alle diersoorten ziet u in één overzicht terug op VeeOnline onder ‘mijn labuitslagen’. Hier kunt u details opvragen van alle labuitslagen. Daarnaast kunt u de digitale uitslagen sorteren, zodat u bijvoorbeeld alle uitslagen met een verhoogde status bij elkaar ziet. Om te sorteren klikt u op het woord ‘opmerkingen’ in de blauwe balk.

Voor klinische chemie versturen wij geen uitslagen meer per fax. Deze uitslagen krijgt u nog wel per e-mail/post en de uitslagen staan op VeeOnline. De deeluitslagen voor klinische chemie staan alleen nog op VeeOnline.

Klik hier voor een uitleg hoe u de uitslagen kunt bekijken

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.