Nieuw UBN aangevraagd?

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Nieuw UBN aangevraagd?

3-7-2014:  Onze klantenservice wordt regelmatig gebeld door veehouders die bij RVO een nieuw UBN hebben aangevraagd. Mogelijk wordt daar de indruk gewekt dat het nieuwe UBN meteen actief is voor de betreffende diersoort, maar dit is in sommige gevallen nog niet zo. 

Zodra u een nieuw UBN aanvraagt bij RVO, krijgen wij uw gegevens van hen door. Om de aanvraag van het nieuwe UBN compleet te maken krijgt u van ons een registratieformulier waarop wij een aantal aanvullende gegevens vragen. Wij vragen u om het formulier zo volledig mogelijk  in te vullen en terug te sturen. Zodra deze formulieren zijn verwerkt is uw UBN volledig actief. 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.