Inloggen op VeeOnline? Dan eerst Zlogin koppelen

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Inloggen op VeeOnline? Dan eerst Zlogin koppelen

12-6-2014:  Bent u varkenshouder en wilt u inloggen op VeeOnline? Dan kan dat met uw Zlogin. Misschien heeft u die al wel, bijvoorbeeld voor IRVL of voor de website van uw voerleverancier. Dezelfde Zlogin kunt u binnen een paar minuten koppelen aan VeeOnline, zodat u met dezelfde gegevens kunt inloggen.

Ga voor het koppelen naar www.veeonline.nl en klik op “Login aanvragen” (grijze vak onder het inlogscherm). Klik daarna op “Ik ben veehouder en heb geen Zlogin maar wil wel naar VeeOnline”. U krijgt vervolgens een scherm waarin wij een aantal gegevens van u vragen. Als u uw e-mailadres invult ontvangt u binnen een paar minuten een e-mail waarmee u uw toegang tot VeeOnline kunt activeren. Doorloop de stappen op het scherm en u kunt daarna snel naar VeeOnline.

Let op: als VeeOnline dus nog niet aan uw Zlogin gekoppeld is, dan ziet u op VeeOnline niet de juiste gegevens.

Klik hier om te kijken of u al een Zlogin heeft 

Nog iets onduidelijk? Wij helpen u graag verder. Neem contact op met onze klantenservice via 0900-1770.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.