Eerste plaats voor GD Running Team!

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Eerste plaats voor GD Running Team!

20-6-2014:  Het GD Running Team heeft zaterdag 14 juni tijdens de Zwolse Halve Marathon een topprestatie neergezet door de eerste plaats te bemachtigen tijdens de Rabobank business run. In totaal deden 76 bedrijventeams mee aan de halve marathon, waaronder de ervaren teams van Rabobank, Windesheim, Salverda en Landstede. Laatstgenoemde heeft het GD Running Team met een minimaal verschil van 18 seconden achter zich gelaten.

 
GD Runners Michel Swarts, Theo Lam en Henry Visscher hebben dinsdag 17 juni tijdens een feestelijke bijeenkomst op het hoofdkantoor van Scania Production in Zwolle de wisselbeker ontvangst genomen. Ze ontvingen deze uit handen van Frederik Allard, algemeen directeur van Scania. Uiteraard krijgt de beker een mooi plekje bij de GD!

GD Running Team

Het GD Running Team is een initiatief van enkele hardlopende GD’ers dat een jaar geleden vorm kreeg. Er wordt gezamenlijk getraind voor diverse evenementen waarbij steeds zo’n 25 á 30 GD’ers aanhaken. In Zwolle zorgden de snelle renners Henry Visscher, Theo Lam, Arjan Stegeman, Marco de Winter en Michel Swarts voor de overwinning. Ook dat is samenwerken aan (dier)gezondheid.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.