Alle laboratoriumuitslagen op VeeOnline

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Alle laboratoriumuitslagen op VeeOnline

2-6-2014: 

Vanaf vandaag (2 juni) zijn alle labresultaten vanaf 23 april beschikbaar op VeeOnline. Van alle diersoorten ziet u in één overzicht al uw labuitslagen staan. U hoeft dus niet eerst een UBN te selecteren. Uitslagen van klinische chemie staan al in een nieuw digitaal jasje, andere labdisciplines volgen later. Van klinische chemie versturen we de einduitslagen nog per e-mail of per post, maar de deeluitslagen staan voortaan alleen op VeeOnline.

De historie van de uitslagen neemt iets meer tijd in beslag waardoor u nu alleen de uitslagen ziet vanaf de laatste week april 2014. De oudere uitslagen zetten wij er de komende periode stap voor stap weer op.

Zodra een deel- of einduitslag bekend is, staat die op VeeOnline. Ze komen gedurende de dag binnendruppelen, zo heeft u altijd een actueel overzicht. Daarnaast kunt u altijd en overal uw uitslagen raadplegen.

Update 15/09/2014: Uitslagen pluinvee ook op VeeOnline.

De pluimveeuitslagen staan sinds 15 september op VeeOnline. Daarmee zijn nu alle uitslagen van alle diersoorten terug te vinden op VeeOnline.

Klik hier voor een uitleg hoe u de uitslagen kunt bekijken

Direct naar VeeOnline

VeeOnline

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.