Workshop leverbot tijdens de Dag van het Schaap

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Workshop leverbot tijdens de Dag van het Schaap

5-5-2014:  De tweede workshop die we gaan geven op de Dag van het Schaap, op 31 mei in Ermelo, is bekend. We gaan een korte leverbotexcursie organiseren naar een gebied waar deelnemers de leverbotslak leren kennen. Gedurende de dag rijdt een busje heen en weer naar een bedrijf dicht bij het terrein van de Dag van het Schaap. Lammert Moll zal steeds kleine groepen deelnemers uitleg geven over leverbot, de aandoening die steeds meer problemen veroorzaakt. In het veld zullen de deelnemers zelf op zoek gaan naar leverbotslakken en ook leren op welke plekken zulke slakken niet te verwachten zijn.

Interesse om een van deze korte excursies mee te maken? 

Meld u zich dan op tijd aan door een mailtje te sturen naar c.kappert@gddiergezondheid.nl of klik hieronder. Deelname is gratis. 

Meld u nu aan

Heeft u zich ook voor de workshop parasieten opgegeven? Geen probleem! Dan zorgen we ervoor dat u niet in een overlappende groep terecht komt.

Meer informatie over leverbot

schapen en geiten


Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.