Al uw labuitslagen digitaal

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Al uw labuitslagen digitaal

5-5-2014: 

U kunt vanaf begin juni al uw labuitslagen van de GD terugvinden op VeeOnline in een handig overzicht. Van alle diersoorten, behalve pluimvee, zijn straks de uitslagen terug te vinden in het overzicht, direct als ze zijn afgerond. Voor pluimvee werken we momenteel aan de omzetting van registratie op dierniveau naar hokniveau. De functie is een grote stap in de weergave van labuitslagen op VeeOnline. Houd voor actuele informatie de VeeOnline pagina in de gaten.

Deeluitslagen van klinische chemie ontvangt u vanaf juni niet meer per post of per e-mail. U kunt ze dan zelf op VeeOnline opvragen op het moment dat het u uitkomt. Direct beschikbaar, één overzicht, en alles bij de hand. 

Uw uitslagen staan vanaf begin juni onder het kopje Lab > Mijn Uitslagen. Betreft het uitslagen van klinische chemie, dus bijvoorbeeld vitaminen en mineralenonderzoek, dan kunt u hiervan ook de details opvragen. Van alle andere uitslagen kunt u een PDF-bestand openen met daarop de uitslag zoals u die gewend bent.

Heeft u vragen over uw labuitslagen? Bel dan onze klantenservice: 0900-1770.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.