Monitoring en helpdesk paard

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Monitoring en helpdesk paard

17-4-2014: 

In december is al bekendgemaakt dat de SectorRaad Paarden (SRP) een samenwerking met het ministerie van Economische Zaken (EZ) is aangegaan. Deze samenwerking houdt onder meer in dat er een monitor wordt opgezet voor een aantal infectieuze ziekten. Ook wordt gewerkt aan een helpdesk voor dierenartsen en een gezondheidsoverleg. In het kader van de monitoring is het noodzakelijk dat er een voorstudie wordt uitgevoerd om de randvoorwaarden vast te stellen. Deze voorstudie is inmiddels in gang gezet en wordt uitgevoerd door de GD. Ook met betrekking tot de helpdesk voor en door dierenartsen zijn de eerste stappen gezet. De Groep Geneeskunde Paard en de GD zijn nauw betrokken bij de opzet en uitvoering hiervan.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.