Ook een heparinebuis bij pakket screening Paard

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Ook een heparinebuis bij pakket screening Paard

27-3-2014: 

Bij zowel de grote als de kleine screening Paard wordt naast enzymen, eiwitten en mineralen nu ook GSH-Px bepaald. Het enzym bevat het biologisch beschikbare selenium en is daarom een maat voor de spoorelementenvoorziening van een paard. Omdat een te hoge of te lage seleniumvoorziening een gevaar vormt voor de weerbaarheid van het dier, is het enzym toegevoegd als onderdeel van de screening. GSH-Px zit in de rode bloedcellen en kan alleen met gebruik van een heparinebuis worden onderzocht. Voor de screening stuurt u dus een serumbuis (voor eiwitten en andere enzymen), een EDTA-buis voor de bepaling van het rode en witte bloedbeeld (P299, grote screening) en nu ook een heparinebuis op. Hier vindt u de actuele inzendformulieren.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.