Nu aan de slag met uitslag GD Tankmelk Worminfecties

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Nu aan de slag met uitslag GD Tankmelk Worminfecties

5-3-2014: 

Afgelopen najaar hebben deelnemers aan GD Tankmelk Worminfecties de uitslagen van de tankmelkonderzoeken in 2013 ontvangen. Het begin van het nieuwe weideseizoen is hét moment om met deze uitslagen aan de slag te gaan en een preventieplan te maken.

Dat zal in het ene geval (bij gunstige uitslagen) een voortzetting van de genomen maatregelen uit het vorige seizoen betekenen, denk aan het mijden van bepaalde percelen voor beweiding vanaf augustus in verband met het risico op leverbot. In een ander geval, wanneer bijvoorbeeld sprake is van koeien met longworm, kan het nodig zijn de vaarzen vóór het eerste weideseizoen te vaccineren.
De juiste aanpak bij parasitaire infecties begint met een goed plan voor preventie. Adviezen vindt u onder andere via de onderstaande links:

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.