10 jaar GD Tankmelk IBR

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

10 jaar GD Tankmelk IBR

5-3-2014: 

Tien jaar geleden werd GD Tankmelk IBR geïntroduceerd. Inmiddels maken duizenden melkveehouders gebruik van deze eenvoudige manier om de IBR-situatie op hun bedrijf te volgen. Jos Knoef, topfokker en topmelker, was een van de eerste deelnemers aan het programma. Onlangs besloot hij te gaan voor het IBR-vrij certificaat.

“Vanaf het moment dat ik in het programma ben gestapt is de uitslag gunstig geweest. Toch ben ik altijd tankmelkonderzoek blijven doen omdat ik in mijn achterhoofd het idee had: ik wil ooit naar IBR-vrij toe. Het is een pre om vrij te zijn voor de verkoop van een groot deel van onze vaarzen. Je ziet verder dat grote keuringen zoals de NRM IBR-veilig worden. Als je een certificaat hebt, dan hoef je geen onderzoeken te doen voor zo’n keuring. Wij gaan met onze dieren veel naar keuringen en willen dat ook zeker blijven doen.“

Ook snel en gemakkelijk inzicht krijgen in de IBR-situatie op uw bedrijf? Op www.ibrvrij.nl vindt u alle informatie over IBR, tankmelkonderzoek en IBR-vrij certificering. Bovendien kunt u hier gratis de IBR-risicocheck doen om te zien in hoeverre u met uw huidige bedrijfsvoering insleep van nieuwe IBR-infecties voorkomt.
Al twee jaar of langer deelnemer aan GD Tankmelk IBR? Dan kunt u, in het kader van het 10-jarig jubileum, nu tijdelijk extra eenvoudig overstappen naar IBR-vrij certificering. Lees hier meer over deze actie

 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.