VeeOnline: definitief maken van plannen

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

VeeOnline: definitief maken van plannen

12-2-2014:  Als u een plan heeft ingevuld bij uw veehouder, kunt u dit opslaan of definitief maken. Een opgeslagen plan is nog 'in bewerking'; de veehouder kan dit plan niet inzien. Een definitief plan kan door de veehouder wel worden ingezien en ondertekend. Heeft u een mailadres ingevuld in het plan, dan krijgt de veehouder automatisch bericht als het plan klaar is. Staat er nog een plan in bewerking, dan kunt u geen nieuw plan aanmaken voor de betreffende veehouder. In uw klantenoverzicht ziet u snel welke veehouders een BGP of BBP hebben en of deze digitaal is ondertekend.


veeonline

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.