Nieuwe versie Digiklauw

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Nieuwe versie Digiklauw

6-2-2014:  DigiKlauw, het softwareprogramma voor het registreren van klauwgezondheidsgegevens tijdens het klauwverzorgen, is verbeterd. In de nieuwe versie worden de DigiKlauwcijfers niet alleen in tabelvorm, maar ook in overzichtelijke grafieken gepresenteerd. Daarnaast is er nu een speciale DigiKlauwapplicatie beschikbaar voor de tablet en mobiele telefoon.
 

Klauwverzorgers kunnen via deze ‘app’ de klauwgezondheidsgevens invullen, zonder dat ze een aparte handpalmcomputer nodig hebben. Door de klauwgegevens van uw koppel in DigiKlauw te laten registreren, krijgt u meer inzicht in de klauwgezondheid van uw koppel. Hiermee heeft u een solide basis om samen met uw adviseurs eventuele problemen gericht aan te pakken. Bijvoorbeeld door te sturen op rantsoen of vaker voetbaden te gebruiken. Zo kunt u op tijd handelen, voorkomt u nieuwe kreupele dieren en beperkt u het aantal behandelingen en de afvoer van koeien. DigiKlauw wordt ondersteund door een team van specialisten van CRV en de GD. Van 1 maart tot en met 30 april 2014 kunt u DigiKlauw gratis uitproberen. U kunt zich hiervoor aanmelden via tel. 088 - 00 24 440. Maak kennis met het nieuwe DigiKlauw via www.digiklauw.com


Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.