Gratis statusoverzicht

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Gratis statusoverzicht

22-1-2014: 

Indien u uw bloedmonsters in het kader van de viermaandelijkse PVV-verplichting (ZvA en/of Salmonella) bij de GD laat onderzoeken, ontvangt u van de GD gratis een statusoverzicht. In dit overzicht staat aangegeven of u voldoet aan de PVV-verplichting. Tevens vindt u hier uw deelname aan de vrijwillige certificeringsprogramma’s (SchurftScan, Schurft-vrij- en/of Pm-plus-vrij certificering) terug. Zo ziet u in één overzicht waar u aan toe bent. Dit overzicht kunt u ook gebruiken bij export van uw varkens.
Daarnaast zorgt de GD ervoor dat uw dierenarts tijdig en juist geïnformeerd wordt over het aantal te tappen bloedmonsters.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.