Familie Kester winnaars iPad Rundvee en Mechanisatie Vakdagen Gorinchem

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Familie Kester winnaars iPad Rundvee en Mechanisatie Vakdagen Gorinchem

6-12-2013: 

Voor de familie Kester uit Langbroek werd het een extra leuke Sinterklaasviering. GD buitendienst medewerker Chris Raatgever kwam hen gister namelijk persoonlijk een iPad overhandigen. Dit na aanleiding van een actie tijdens de Rundvee en Mechanisatie Vakdagen in Gorinchem. Hier konden veehouders aan meedoen door hun uitnodigingskaartje in te leveren bij de GD-stand. Zoon Bart heeft al een iPad voor school, dus dit exemplaar is voor moeder Astrid. Zij besloot tijdens het bezoek aan de beurs in Gorinchem om op het laatste moment toch nog even bij de GD-stand langs te gaan. Uit alle ingeleverde kaartjes is de familie Kester als winnaar uit de bus gekomen.


Chris Raatgever overhandigt de iPad aan Astrid en Aad Kester.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.