Succesvolle roadshow voor rundveedierenartsen

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Succesvolle roadshow voor rundveedierenartsen

25-11-2013:  Ruim 160 rundveedierenartsen bezochten 29 en 30 oktober 2013 de roadshow “praktisch gebruik van tankmelk uiergezondheid’, georganiseerd door het UGA-team van de GD.

Tijdens de roadshow werden de nieuwste inzichten op het gebied van de bewaking van uiergezondheid op koppelniveau gepresenteerd door Peter Edmondson van de Shepton Veterinary Group (Engeland) en Koos Roorda / Jasper het Lam van Dierenartsenpraktijk Zuidhorn. Hans Miltenburg van de GD ging in op de vraag hoe je een labuitslag vertaalt naar het dagelijks management op een bedrijf en legde in dit kader de meerwaarde van de nieuwe UGA Wijzer uit.

De presentaties die gehouden zijn tijdens de roadshow zijn hieronder terug te vinden:

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.