GD komt met vernieuwde UierGezondheidsAanpak (UGA)

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

 • Windows
  Mac OS
 • Zoom in
 • Zoom uit
 • Zoom 100%
 • Muiswiel op / neer

Diersoorten

GD komt met vernieuwde UierGezondheidsAanpak (UGA)

1-11-2013: 

UGA is de nieuwe UierGezondheidsAanpak van de GD. Het biedt u een breed pakket aan producten en diensten ter verbetering van uiergezondheid.UGA staat garant voor gevalideerde testen, grondige analyses, kennis en een praktijkgericht advies. Naast de standaard voor tankmelkonderzoek (10x per jaar), wordt vanaf januari 2014 ook een basis variant (6x per jaar) geïntroduceerd.

Lees hier de brief die melkveehouders over UGA hebben ontvangen.

Kijk voor meer informatie op deze pagina.  

Extra service van het UGA Team

Deelnemers aan Tankmelk Uiergezondheid kunnen nu rekenen op extra service van het UGAteam. Dit bestaat uit (zie foto, van links naar rechts) Jantijn Swinkels, Anton Gosselink, Sabine Tijs, Hans Miltenburg en Christian Scherpenzeel. Bij een afwijkende uitslag wordt u door een van hen gebeld om de uitslag samen te bespreken. Heeft u verder nog vragen over uiergezondheid? Het deskundige en gemotiveerde UGA Team staat voor u klaar. U kunt hen bereiken via 0900-1770 (optie 1). Zo werken wij samen met u aan gezonde uiers, meer melk!

Uiergezondheids Aanpak

  Oude browser

  We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

  GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.