Familie Kwast winnaars iPad Rundvee en Mechanisatie Vakdagen

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Familie Kwast winnaars iPad Rundvee en Mechanisatie Vakdagen

19-11-2013: 

Vandaag wachtte de familie Kwast uit Almelo een aangename verrassing. GD buitendienst medewerker Anton Gosselink kwam hen namelijk persoonlijk een iPad overhandigen. Dit na aanleiding van een actie tijdens de Rundvee en Mechanisatie Vakdagen in Hardenberg. Hier konden veehouders aan meedoen door hun uitnodigingskaartje in te leveren bij de GD-stand. Uit alle ingeleverde kaartjes is de familie Kwast als winnaar uit de bus gekomen.


Voor wie nog kans wil maken; deze week zal er ook een iPad verloot worden onder de bezoekers van de beurs in Gorinchem. Natuurlijk kunt u dan ook bij onze stand terecht om van gedachten te wisselen over de diergezondheid op uw bedrijf.

 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.