Vervolgonderzoeken secties varkens

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Vervolgonderzoeken secties varkens

17-10-2013: 

De GD ontvangt dagelijks meerdere varkens voor sectieonderzoek, ook in het kader van de diergezondheidsmonitoring. Doorgaans wordt de sectie uitgevoerd op de dag van ontvangst. De uitslag van het macroscopisch onderzoek ontvangt u in dat geval dezelfde dag. 

We informeren u ook over de ingezette vervolgonderzoeken. De ochtend na het ontvangen van de uitslag van het macroscopisch onderzoek, sturen wij per e-mail een overzicht van de vervolgonderzoeken per UBN en inzendnummer. Iedere keer wanneer één of meer uitslagen van de vervolgonderzoeken bekend zijn, ontvangt u een deeluitslag, zoals u nu ook van ons gewend bent.

Wij hopen dat u hierdoor nog sneller kunt anticiperen op de sectie-inzending. Heeft u nog vragen naar aanleiding van de ingezette vervolgonderzoeken, dan kunt u contact opnemen met de Veekijker varken via 0900-71 00 000 (optie 2).

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.