Gratis checklist IBR-preventie en BVD-preventie voor Masterclass deelnemers

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Gratis checklist IBR-preventie en BVD-preventie voor Masterclass deelnemers

25-10-2013: 

In de maanden november en december wordt op 12 plaatsen in Nederland een Masterclass gegeven over IBR en BVD. De GD organiseert deze Masterclass samen met MSD Animal Health. Tijdens de Masterclass gaan specialisten van de GD en MSD Animal Health met u in gesprek over nut en noodzaak van een gedegen BVD en IBR strategie op melkveebedrijven. 

Naast achtergronden van BVD en IBR zal er vooral aandacht zijn voor praktische zaken waar u op uw bedrijf meteen mee aan de slag kunt. Om dit extra kracht bij te zetten, krijgt iedere deelnemer na afloop van de masterclasses een gratis checklist IBR-preventie en BVD-preventie mee naar huis. Een handige vragenlijst die u helpt om zo objectief mogelijk naar risicofactoren op uw bedrijf te kijken en meteen duidelijk maakt wat het risico op insleep van IBR en BVD op uw bedrijf is. 

Bent u ook benieuwd wat de specialisten u te vertellen hebben over IBR en BVD? Meld u dan aan voor een Masterclass BVD en IBR bij u in de buurt. Na afloop ontvangt u ook zo’n handige checklist om direct daad bij het woord te kunnen voegen. 

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.