Uiergezondheid roadshow voor rundveedierenartsen

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

 • Windows
  Mac OS
 • Zoom in
 • Zoom uit
 • Zoom 100%
 • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Uiergezondheid roadshow voor rundveedierenartsen

27-9-2013:  Melkveebedrijven in Nederland worden steeds groter. De verwachting is dat deze trend zich nog sneller zal ontwikkelen na afschaffing van het quotum. Tankmelkonderzoek biedt extra mogelijkheden voor het ondersteunen van grotere bedrijven en wordt voor de rundveepracticus een steeds belangrijker instrument.

 

Om rundveedierenartsen van praktische kennis te voorzien, organiseert de GD op 29 (in Berkel Enschot en Deventer) en 30 oktober (in Heerenveen) een ‘uiergezondheid roadshow’. Hier presenteren wij de nieuwste inzichten voor de bewaking van de uiergezondheid op koppelniveau in de vorm van  aansprekende lezingen. Zo werkt de GD samen met u aan diergezondheid. Deelname is kosteloos, maar vol is vol. Meld u dus snel  aan!

Programma:

 • Practical use of bulk tank analysis in mastitis control
  Peter Edmondson, practicus, Shepton Veterinary Group, Engeland

 • Cases studies uit de praktijk
  Jasper het Lam, Dierenartsenpraktijk Zuidhorn
 • Een labuitslag en dan? Interpretatie en nieuwe ontwikkelingen
  Hans Miltenburg, uiergezondheidsspecialist GD
 
Aanmelden kan via dit formulier. Na aanmelding ontvangt u uiterlijk een week voorafgaand aan de bijeenkomst een bevestiging met programma en routebeschrijving.

De Technische Commissie Landbouwhuisdieren heeft de roadshow Praktische toepassing van Tankmelk Uiergezondheid geaccrediteerd met 4 nascholingspunten.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.