Meld een veehouder aan voor een Uiergezondheid Award!

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Meld een veehouder aan voor een Uiergezondheid Award!

24-9-2013:  Kent u een melkveehouder die het afgelopen jaar een goede prestatie heeft geleverd op het gebied van uiergezondheid? Dan komt dat goed uit, want de GD is op zoek naar melkveehouders die in aanmerking kunnen komen voor de Uiergezondheid Awards 2013 (voorheen UGCN-awards). De uitreiking vindt plaats tijdens het Nationaal Uiergezondheidscongres op woensdag 4 december 2013 in Zwolle. Kanshebbers kunnen tot uiterlijk 25 oktober worden voorgedragen.
Lees meer over de Uiergezondheid Awards of meld een veehouder aan.

Uiergezondheid Awards

 
Nationaal Uiergezondheidscongres

De Uiergezondheids Awards vormen een belangrijk onderdeel van het Nationaal Uiergezondheidscongres (voorheen UGCN symposium). Deze wordt dit jaar georganiseerd door de GD en Boerderij en vindt plaats op woensdag 4 december 2013 in Zwolle. Ga voor meer informatie en aanmelden naar de website van Boerderij.

Uiergezondheid Awards


Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.