Steeds meer praktijken werken met BGP/BBP in VeeOnline

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Steeds meer praktijken werken met BGP/BBP in VeeOnline

11-9-2013: 

Steeds meer praktijken werken met BGP/BBP in VeeOnline, ook voor varken. De voordelen zijn helder. De plannen zijn volledig digitaal aan te maken en te ondertekenen, voldoen aan alle eisen van het productschap en  zijn voor varken nog helemaal gratis in 2013. Benieuwd waarom praktijken kiezen voor BGP/BBP in VeeOnline? Bekijk nu de nieuwe flyer.
 

Workshops BGP/BBP varken

Wilt u meer weten over BGP, BBP en VeeOnline voor varkens? Een medewerker van GD maakt u tijdens een workshop graag wegwijs in VeeOnline. De workshop duurt ongeveer 1½ uur, is gratis en kan gewoon bij u op de praktijk. Er wordt onder meer aandacht besteed aan het aanmaken van uw eigen BBP template, waarmee u bij het invullen van de afzonderlijke BBP’s veel tijd kunt besparen. Meld u nu aan!


veeonline

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.