Linda van den Wollenberg start als paardeninternist bij de GD

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Linda van den Wollenberg start als paardeninternist bij de GD

22-8-2013: 

Per 1 september komt drs. Linda van den Wollenberg de GD-afdeling paard als internist versterken. Hiervoor is Linda ruim 12 jaar werkzaam geweest als paardendierenarts in een grote kliniek in Bodegraven. Haar specialisme is Inwendige Ziekten Paard, een erkenning die zij in september 2002 verkreeg aan de Faculteit Diergeneeskunde. Linda heeft veel ervaring met directe patiëntenzorg en was in Bodegraven onder andere mede verantwoordelijk voor de stalpatiënten en de anesthesie-afdeling. Daarnaast fungeerde zij als aanspreekpunt voor zowel paardeneigenaren als -dierenartsen en gaf zij regelmatig presentaties. Linda heeft meerdere bijdragen geleverd aan hippische tijdschriften (zoals ‘In de Strengen’, ‘Bit’ en ‘Hippisch West Nederland’) en heeft enkele publicaties op haar naam staan.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.