Snellere uitslag GD BO DNA

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Snellere uitslag GD BO DNA

30-5-2013: 

Dankzij een logistieke verbetering is het vanaf 14 juni mogelijk om de uitslag van een GD BO DNA-onderzoek al binnen 1-2 werkdagen (na ontvangst van de melkmonsters in het laboratorium) per mail te ontvangen. Zo kan nog eerder gestart worden met de juiste mastitisbehandeling. Wilt u ook uw laboratoriumuitslagen per mail ontvangen? Aanmelden kan hier.

De BO DNA-test is een snelle test met behulp van de PCR-methode, welke het DNA van bacteriën kan aantonen zonder een bacteriële kweek uit te voeren. De nieuwe BO DNA pakketjes zijn compleet met melkbuisjes- en inzendmateriaal voor twee melkmonsters te bestellen via de dierenarts, de GD-webwinkel, info@gddeventer.com of 0900-1770.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.