Klinisch-chemische screening voor het paard

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Klinisch-chemische screening voor het paard

17-5-2013: 

Al jaren worden de bloedscreeningspakketten P299 en P300 voor het paard veel aangevraagd. Dit zijn uitgebreide screeningspakketten met (P299) of zonder (P300) hematologie. Ook het kleinere pakket dat de GD sinds januari 2013 beschikbaar stelt (P1014 Kleine Equine Screening) heeft inmiddels zijn nut bewezen.

De grote Equine Screening (P299, inclusief hematologie) is speciaal ontwikkeld voor een uitgebreide screening van ziekten, ontstekingen, anaemie en afwijkingen in de elektrolyt-huishouding. De Equine Screening excl. hematologie (P300) kan ingezet worden voor een uitgebreide screening van orgaanafwijkingen en voor een indicatie van de ontsteking. De Kleine Equine Screening (P1014) wordt vooral gekozen wanneer er zeker geen sprake is van een infectie, maar wel een goed beeld nodig is van eventuele orgaanafwijkingen.

Klik hier voor het inzendformulier dat te gebruiken is om deze onderzoeken aan te vragen.

Mocht u vragen hebben over de verschillende mogelijkheden, dan kunt u altijd mailen naar g.counotte@gddeventer.com.

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.