Klinische Avonden Rund 2013

Zoomfunctie

Moeite met het lezen van de tekst? Vrijwel alle populaire browsers geven u controle over hoe groot websites worden weergegeven.

  • Windows
    Mac OS
  • Zoom in
  • Zoom uit
  • Zoom 100%
  • Muiswiel op / neer

Diersoorten

Klinische Avonden Rund 2013

14-5-2013: 

Speciaal voor Nederlandse runder-practici organiseren de GD, ForFarmers, en Virbac de Klinische Avonden Rund. Dit jaar staat het thema ‘Jongvee’ centraal. Bijzondere locaties, gerenommeerde sprekers, actualiteiten en innovaties. Dat is wat de Klinische Avonden Rund 2013 u brengt, dit wilt u niet missen!
  

Onderwerpen

Bent u nog bij de pinken? Jan Lievaart, adjunct senior docent veterinaire epidemiologie aan de Charles Sturt University in Australië, bespreekt de actualiteiten op het gebied van jongvee. Jan Muskens, dierenarts bij de GD, behandelt actuele inzichten inzake voeding. Björn Eussen, dierenarts en secretaris van FIDIN, sluit de avond af met de ontwikkelingen en tips in relatie met het medicijngebruik in jongvee. Het interactieve, uitdagende maar vooral praktische programma wordt u aangeboden door de Gezondheidsdienst voor Dieren, ForFarmers Hendrix en Virbac Nederland.

Bijzondere locaties

Naast dit veterinair inhoudelijke gedeelte, kunt u ook een kijkje nemen op een locatie waar u anders niet zo snel komt; jongveevoederspecialist Sloten, het laboratorium van Denkavit en een gloednieuwe jongveestal op landgoed Barendonk.

De Klinische Avonden Rund brengen u innovatie, kennis en de gelegenheid om informeel bij te praten met uw collega’s voor slechts € 75,- per persoon. U bent welkom vanaf 16:30 uur en er is tevens een buffet aanwezig. Schrijf u nu in!

Klinische Avonden Rund

Oude browser

We zien dat u gebruik maakt van een verouderde browser. Niet alle onderdelen van de website zullen daardoor goed functioneren. Download nu de laatste versie van uw browser om veilig te kunnen surfen.

GD maakt gebruik van cookies om onze website te analyseren en de functionaliteit te verbeteren. Meer info vind je in ons cookiebeleid.